PMR MADYA SMP NEGERI 1 TALANG TEGAL SIAMOE...... PMR MADYA SMP NEGERI 1 TALANG TEGAL SIAMOE...... PMR MADYA SMP NEGERI 1 TALANG TEGAL SIAMOE......

Wild Game PMR


Baris yuuuuh.....

Tak mbalesi sit Mamane aku SMS

Nggoleti tengu angel nemen ya..........

Siaaaaaaaap grak, setengah lencang kanan grak

Yang bener ya dek, 

Ana wong nang ngingsor ka nangkring nang motor
Mbazooooor

Ana udan, ngaub yuuuuuuuh......

Aduh pucing dech, miki materine apa yah......

Tak wacakna soale ya.....

Mambune apa yuuuuuh....

Mambune enak yah....

Eksis doeloe achhhh...

Keleke koen mambu siiih....

Soale angel nemen ya, ndase pan pecah...
Ngeksis dulu ach.....

Tidak ada komentar:

Posting Komentar